واتس اپ
لینکدین
رزرو غذا ویژه دانشجویان محترم

✳️ «رزرو غذا»

⬅️ دانشجویان گرامی، برای رزرو غذا از هم اکنون تا روز چهارشنبه، دوم آبان، ساعت ۲۳:۵۹ فرصت دارید.

خواهشمند است به نکات زیر توجه فرمایید:

1- صرفاً دانشجویان موسسه که در این ترم «واحد درسی» دارند، میتوانند ثبت سفارش انجام دهند. و سایر درخواست ها حذف خواهند شد.
2- پس از ثبت سفارش، حتماً نسبت به «پرداخت آنلاین» اقدام کنید، در صورت عدم پرداخت آنلاین، به درخواست ترتیب اثر داده نخواهد شد.
2- هر دانشجو مجاز به «ثبت یک درخواست» می باشد و سایر درخواست ها حذف خواهند شد.
3- در ثبت روزهای دریافت غذا دقت کنید، زیرا پس از ثبت سفارش، قابل تغییر نمی باشد.
4- تحت هیچ شرایطی، امکان لغو سفارش یا تغییر روز یا برگشت پول واریز شده وجود ندارد.
5- تحویل غذا صرفاً در ساعت 12 الی 13 در ساختمان شماره یک انجام می شود.
6- در صورت عدم مراجعه جهت تحویل غذا در ساعت 12 الی 13 ، امکان برگشت پول واریز شده و تحویل غذا وجود نخواهد داشت.
7-  به همراه داشتن کارت دانشجویی یا شناسنامه یا کارت ملی جهت تحویل غذا الزامیست.
8- صحت ورود مشخصات ( “شماره دانشجویی”،”کد ملی”،”شماره همراه” ) بعهده دانشجو است.
سایر اخبار و اطلاعیه ها

چارت درسی موجود نیست!

دانشـجوی ارجمنـــد در حال حاضر ترم بندی

(چارت درسی) این درس در دسترس نیست.

لطفا بعداً مراجعه فرمایید.