گزارش کارگاه آموزش زبان انگلیسی

جلسه توجیهی کلاسهای فوق برنامه زبان انگلیسی با عنوان زبان آموزی به روش ساده برای دانشجویان این مؤسسه دانشگاهی با حضور استاد آموزش زبان انگلیسی سرکار خانم ایلخانی مورخ 94/09/16 در ساختمان شماره 3 برگزار گردید.در این جلسه، سرکار خانم ایلخانی ضمن اشاره به اهمیت زبان انگلیسی برای دانشجویان فنی_مهندسی، در مورد شیوه های نوین و در عین حال ساده برای آموزش زبان اشاره کردند و گفتند در حال حاضر نیاز مردم به یادگیری مکالمه بیشتر از گرامر می باشد. گرامر را از طریق مطالعه داستانهای کوتاه می توان آموخت. باید جهت آموزش مکالمه از طریق شنیداری اقدام کرد و مشاهده فیلم های سینمایی و تکرار و تمرین این امر را آسان می کند.

در پایان مقرر شد، دانشجویان علاقه مند، حداکثر تا تاریخ 94/09/22 به آقای حسینی مدیر محترم ساختمان 3 مراجعه و نام نویسی نمایند.

این کلاسها به صورت 8 جلسه در یک ماه برگزار خواهد شد و هزینه برگزاری کلاسها 45.000 تومان می باشد که 20.000 تومان سهم مشارکت دانشجو و مابقی از سوی دانشگاه پرداخت می گردد.