گردهمایی سراسری معاونان و مدیران فرهنگی مؤسسات آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی

این نشست به منظور هم‌افزایی و تعامل و همگرایی فعالیت‌های فرهنگی میان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در تاریخ 95/05/31 به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد که گزارش مختصر آن به شرح زیر اعلام می‌گردد:

1. حضور147 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی در این نشست.
  2. برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی با عناوین مدیریت فعالیت‌های داوطلبانه، آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌ریزی مدیریت فرهنگی.
  3. تشکیل کانون‌های دانشجویی مثل کانون قرآن و عترت، هنر، شعر و ادب، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی،موسیقی،تئاتر.
  4. انتخابات دبیران مناطق نه‌گانه کشور و انتخاب آقای عباسی از مؤسسه غیرانتفاعی زند شیراز به عنوان دبیر منطقه هفت کشور.
  5. انتخاب خانم دکتر اسرافیلیان از منطقه یک کشور به عنوان دبیر مناطق نه‌گانه کشور.
  6. سخنرانی آقای دکتر فضل ا… ایرجی کجوری مدیر کل محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، که نکات زیر را به جد یادآوری کردند:

الف. ساماندهی برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به عنوان توانمندی‌های بخش دانشجویی مؤسسات آموزش عالی.

ب. تاکید بر نقش مؤثر مدیران فرهنگی بر تمام بخش‌های مؤسسه نظیر فضای فیزیکی مؤسسه، رنگ ساختمان، مدل صندلی و …

ج. تربیت انسان‌های کارآمد توسط مدیران فرهنگی در حوزه کار خود.

د. تاکید بر دریافت سرانه دانشجویی و هزینه‌کرد آن در امور فرهنگی، مشاوره و تربیت بدنی

* در پایان گردهمایی گواهینامه آموزشی به شرکت کنندگان در کارگاه‌ها اعطا شد.

جهت مشاهده تصاویراینجاکلیک نمایید.