پیاده روی بزرگ خانوادگی ویژه خانواده دانشگاهیان استان بوشهر

به اطلاع می‌رساند به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مقرر است پیاده روی بزرگ خانوادگی ویژه خانواده دانشگاهیان استان بوشهر در روز پنج شنبه مورخ 14/11/1395 برگزار گردد. این پیاده روی راس ساعت 8:30 صبح از روبروی کلانتری 13 جلالی شروع و در میدان شهدای دانشگاه خلیج فارس ختم خواهد شد. در ادامه طی یک مراسم جشن، به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

خواهشمند است در صورت تمایل به شرکت در این برنامه، جهت نام نویسی به امور دانشجویی و فرهنگی مؤسسه مراجعه و یا با شماره تلفن 33536913 تماس حاصل نمایید.

مهلت ثبت نام: پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 12/11/1395
زمان شروع پیاده روی: ساعت 8:30 روز پنجشنبه مورخ 14/11/1395
مسیر پیاده روی: از خیابان ساحلی (روبروی کلانتری 13 جلالی) تا دانشگاه خلیج فارس (سکوی شهداء)
جوایز ویژه: 5 جایزه دو میلیون ریالی و یک جایزه پنج میلیون ریالی

ملاحظات:
1.جایزه به افرادی تعلق می گیرد که در زمان اعلام اسامی در محل قرعه کشی حضور داشته باشند.
2.همراه داشتن و ارائه کارت شناسایی معتبر در زمان اهداء جوایز الزامی می باشد