مراسم تکریم و معارفه ریاست موسسه آبان ماه ۱۳۹۵

در تاریخ 95/09/05 جلسه تودیع و معارفه آقایان دکتر زمانی و دکتر حسینی به عنوان رئیس سابق و جدید مؤسسه دانشگاهی لیان با حضور آقایان دکتر اشکپور رئیس محترم هیئت امنا و حجه السلام صداقت و دکتر فرهمند اعضا هیئت مؤسس و کارکنان اداری مؤسسه برگزار شد.

جلسه با تلاوت کلام‌ا… مجید آغاز شد. سپس آقای رکنی مدیر محترم مالی و اداری به‌نمایندگی از کارکنان و استادان مؤسسه از زحمات آقای دکتر زمانی تقدیر و تشکر کردند و برای ایشان آرزوی موفقیت داشتند و مقدم آقای دکتر حسینی را در پذیرفتن مسئولیت جدید گرامی داشتند و موفقیتشان را از خداوند بزرگ آرزو کردند.

بعد از آن آقای صداقت عضو هیئت مؤسس در رابطه با هفته بسیج و نقش انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها صحبت کردند.

آنگاه آقایان دکتر زمانی و دکتر حسینی هر کدام مطالب کوتاهی پیرامون فعالیت‌های انجام شده و کارهای در پیش‌رو صحبت کردند.

پس از آن آقای دکتر اشکپور به نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات غیر انتفاعی در تولید علم و فعالیت‌های علمی اشاره کردند و در رابطه با نقش مؤثر اخلاق در جذب دانشجو و کسب اعتبار برای مؤسسه مطالب ارزشمندی ایراد کردند و سپس مطالبات دانشگاه را از رئیس جدید مؤسسه برشمردند و به ایشان یادآور شدند.

در پایان جلسه با تقدیم لوح تقدیر و دیوان حافظ از زحمات آقای دکتر زمانی سپاسگزاری شد.

جهت مشاهده تصاویر اینجا کلیک نمائید.