جلسه معارفه دانشجویان ورودی بهمن ماه 92

در بعد از ظهر مورخ 92/12/10 ، جلسه معارفه دانشجویان ورودی بهمن ماه 92 در سالن اجتماعات کانون فرهنگی – تربیتی امام خمینی برگزار گردید .

پس از تلاوت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران  ، جلسه با سخنرانی جناب آقای مهندس آریان پور معاون محترم آموزشی آغاز شد ، و ایشان کلیاتی در خصوص آئین نامه های آموزشی ارائه نمودند.

سپس جناب آقای علوی مدیر محترم امور دانشجویی و فرهنگی مؤسسه در خصوص مسائل فرهنگی و انضباطی مطالبی را به سمع حضار رساندند.

در ادامه آقای مهندس عمادی (مدیر گروه برق ) ، آقای مهندس ارفعی نیا ( مدیر گروه کامپیوتر ) و آقای مهندس فضل اللهی (مدیر گروه معماری ) در مورد مسائل و برنامه های گروههای آموزشی مطالبی را ارائه نمودند .

در خاتمه مراسم با پذیرایی از حاضرین پایان یافت .

امید است ، این برنامه گامی باشد در جهت کاهش مشکلات دانشجویان گرامی مؤسسه آموزش عالی لیان .