ثبت نام عتبات عالیات دانشگاهیان

به اطلاع می رساند ثبت نام سفر زیارتی عتبات عالیات دانشگاهیان شروع شده و تا تاریخ 94/10/06 ادامه دارد، لذا دانشجویان، استادان و کارمندان مؤسسه که تمایل به نام نویسی دارند حداکثر تا تاریخ فوق در سایت www.labbayk.ir ثبت نام به عمل آورند.

ملاحظات:

1-    ترتیبی اتخاذ شده که دانشگاهیان مربوط و مؤسسات منطقه 7 انحصارا برای تاریخ 94/11/16 از طریق هوایی اعزام شوند لذا تاکید نمایید که هنگام ثبت نام انحصارا برای این تاریخ ثبت نام نمایند.

2-    هزینه این سفر حدود دوازده میلیون ریال بوده که ده میلیون ریال آن بصورت وام به ثبت نام کنندگان تعلق می گیرد.

3-    از جمله مزایای عتبات دانشجویی یکدست بودن کاروان به دلیل دانشگاهی بودن اعضاء کاروان، برنامه های فرهنگی ویژه برای دانشگاهیان در سفر،تسهیلات‌بانکی و همچنین سهولت اخذ مجوز خروج از کشور مشمولین می باشد که نیازی به مراجعه خود شخص به نظام وظیفه و گذاشتن وثیقه و سایر موارد نیست و این کار توسط ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان صورت می گیرد.

4-    سایر شرایط این سفر در سامانه ثبت نام سایت مربوطه موجود می باشد.