بازدید از کارخانه سیمان دشتستان

در تاریخ 1398/10/2 دانشجویان رشته مهندسی عمران مؤسسه از کارخانه سیمان دشتستان که در 7 كيلومتري شمال شرقي جاده برازجان –  شيراز و در زميني به مساحت 70 هكتار واقع شده با ظرفيت توليد 3 هزار تن در روز (یک میلیون تن در سال)، بازدید کردند. در این بازدید، دانشجویان با مراحل مختلف تولید سیمان آشنا و از قسمت های مختلف کارخانه شامل : سنگ شکن (به ظرفیت 850 تن بر ساعت از نوع چشکی)، نوار نقاله از سنگ شکن تا سالن اختلاط، سالن اختلاط مواد خام (دستگاه استاکر و دستگاه ریکلایمر)، آسياي مواد خام (ظرفیت 280 تن در ساعت)، سيلوهاي مواد خام (دو سیلوی 7500 تنی)، پيش گرمكن پری ‌کلساینر (به ارتفاع ۹۴ متر و کوره به طول ۶۷ متر و قطر 4/35 متر)، كوره پخت مواد خام و خنك  كن، سيلوهاي كلينكر (دو سیلوی 25000 تنی)، آسياب سيمان (گلوله ای) و توليد سيمان، سيلوهاي سيمان و بارگيری سیمان فله (4 خط در زیر سیلوها) بازدید کردند.

siaman-dashtestan