بازدید از استخردر دست احداث کوثر

به منظور آشنایی دانشجویان رشته معماری با قسمتهای مختلف استخرهای شنا ، با هماهنگی اداره کل تربیت بدنی و پیکانکار پروژه ی  استخر کوثر، روز سه شنبه بیست و ششم آذر ماه جاری برنامه بازدید برگزار شد.

پروژه ی فوق شامل قسمتهای مختلف مانند لابی ورودی ، رختکن،دوش ،سرویس،جکوزی،سونای خشک و تر و قسمتهای مختلف تاسیساتی است که به استخر قدیمی مجموعه اضافه شده اند و در آینده به صورت یک مجموعه کامل،کاربرد خواهد داشت.

با توجه به اهمیت تجهیزات تاسیساتی در استخرها، مجری پروژه روند کار تاسیسات کلر زنی، تصفیه و گرمایش آب را برای دانشجویان تشریح نمود.

در پایان لازم است از زحمات آقای شیخیانی استاد تربیت بدنی موسسه به سبب هماهنگی بازدید فوق، مهندس خیرخواه -مهندس تاسیسات –  پروژه و مهندس نوشادی نماینده پیمانکار تشکر نمود.