اطلاعیه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کاردانی پیوسته (کنکور فنی و حرفه ای)92

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کاردانی پیوسته سال 92 به اطلاع می رساند ثبت نام از روز چهارشنبه 21 بهمن انجام می پذیرد.

آدرس محل ثبت نام

بوشهر – خیابان لیان – روبروی نوشت افزار معلم

تاریخ ثبت نام

از روز چهارشنبه 21 بهمن – از ساعت 8:30 صبح

مدارک لازم برای ثبت نام

1ـ اصل کارت ملي + دو نسخه فتوکپي

2ـ اصل شناسنامه + دو نسخه فتوکپي از تمام صفحات آن

اصل يا گواهي موقت دوره متوسطه در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي + دو نسخه فتوکپي

اصل کارنامه دوره سه ساله متوسطه (ريزنمرات 3 ساله) + دو نسخه فتوکپي

5ـ 6 قطعه عکس 3 در 4 تمام رخ پشت نویسی شده

6ـ مشخص بودن وضعيت نظام وظيفه براي برادران

پرداخت شهریه (علی الحساب)

پرداخت مبلغ شهریه علی الحساب 315 (پانصد) هزار تومان + 15 (پانزده) هزار تومان هزینه کارت دانشجویی و بیمه از طریق کارت عابر بانک یا مراجعه به بانک

روش 1- پرداخت از طریق کارت عابر بانک : از طریق دستگاه کارت خوان موجود در دانشگاه (نیازی به مراجعه به بانک نیست)

روش 2- پرداخت از طریق مراجعه به بانک : با مراجعه به بانک ملت شهریه علی الحساب را واریز نموده و فیش آن را به امور مالی تحویل دهید.

شماره حساب دانشگاه : بانک ملت – شعبه عاشوری – شماره حساب 3947499804 – به نام مؤسسه آموزش عالی لیان بوشهر