امروز 6 مرداد ماه 1403 ساعت 6:10 ب.ظ
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ناپیوسته 92

ضمن عرض تبریک به كليه داوطلبانی كه‌ در مرحله تكميل ظرفيت آزمون‌ كارداني‌ به كارشناسي ناپيوسته سال‌ 1392 پذيرفته‌ شده‌اند، به اطلاع می رساند ثبت نام در روزهای شنبه 19 بهمن الی دوشنبه 21 بهمن ماه انجام می پذیرد.

آدرس محل ثبت نام

بوشهر – خیابان لیان – روبروی نوشت افزار معلم          تلفن تماس : 16-2536014 (0771)

تاریخ ثبت نام

از روز شنبه 19 بهمن الی دوشنبه 21 بهمن ماه

مدارک لازم برای ثبت نام

1ـ اصل کارت ملي + دو سری فتوکپي

2ـ اصل شناسنامه + دو سري فتوکپي از تمام صفحات آن

اصل مدرک کاردانی يا گواهي موقت فارغ التحصیلی دوره کاردانی + دو نسخه فتوکپي

4- اصل کارنامه (ریز نمرات) دوره کاردانی تأیید شده + یک نسخه فتوکپی

5ـ 6 قطعه عکس 3 در 4 تمام رخ پشت نویسی شده

6ـ مشخص بودن وضعيت نظام وظيفه براي برادران (برادرانی که کارت پایان خدمت یا معافیت دارند، اصل کارت + 2 سری فتوکپی از کارت)

7- تأییدیه تحصیلی دوره کاردانی (توسط مؤسسه اقدام می شود، ولی دانشجو بایستی پیگیری نماید)

پرداخت شهریه (علی الحساب)

پرداخت مبلغ علی الحساب شهریه 315 (سیصد و پانزده) هزار تومان + 15 (پانزده) هزار تومان بابت کارت دانشجویی و بیمه  از طریق کارت عابر بانک یا مراجعه به بانک.

روش 1- پرداخت از طریق کارت عابر بانک : از طریق دستگاه کارت خوان موجود در دانشگاه (نیازی به مراجعه به بانک نیست)

روش 2- پرداخت از طریق مراجعه به بانک : با مراجعه به بانک ملت شهریه علی الحساب را واریز نموده و فیش آن را به امور مالی تحویل دهید.

شماره حساب دانشگاه : بانک ملت – شعبه عاشوری – شماره حساب 3947499804 – به نام مؤسسه آموزش عالی لیان بوشهر