تقویم آموزشی نیمسال تابستان سال تحصیلی 93-92

(دانشجويان موظف به رعايت تقويم آموزشي مي باشند ، مسئوليت عدم رعايت تقويم آموزشي به عهده دانشجو است.)

دریافت تقویم

انتخاب واحد

از 93/4/14 لغايت 93/4/15

تذکر :

1-      مؤسسه صرفاً دروس کارآموزی و پروژه را ارائه می نماید.

2-      دانشجویان می توانند دروس عمومی، پایه، آزمایشگاهی و تخصصی (به شرطی که یکبار نمره قبولی را اخذ نکرده باشند) و کلیه دروس برای دانشجویانی که تا شهریور ماه فارغ التحصیل می گردند، در مؤسسات آموزش عالی دیگر بصورت مهمان بگذرانند.

3-      شهريه ثابت ترم تابستاني نصف شهريه ترم هاي عادي مي باشد.

4-      حداكثر واحد انتخابي در ترم تابستاني 6 (شش) واحد مي باشد.

5-      برای دانشجویان ورودی 91 به بعد : در صورتیکه 8 واحد باقیمانده باشد، می توانند در ترم تابستان اخذ نمایند، ضمناً در صورتی که درس معرفی به استاد منتهی به دوره تابستانی شود، سقف واحد نباید از 8 واحد درسی تجاوز نماید.

6-      مسئوليت رعايت پيش نياز، هم نياز بودن دروس و حد نصاب واحدهاي گذرانده شده جهت اخذ دروس کارآموزي، پروژه و کارآفريني و ساير قوانين اخذ دروس به عهده دانشجو مي باشد. لذا قبل از انتخاب واحد به مدير گروه خود مراجعه و مشاوره لازم را انجام دهيد.

آب و هوا

آفتابی