آغاز ثبت نام وام دانشجویی طبق شیوه نامه جدید سال 1397

1-ابتدا در مهلت تعیین شده توسط دانشگاه به سایت صندوق رفاه به آدرس صندوق رفاه مراجعه نموده و در پورتال خود درخواست وام را ثبت نمایید.

توجه: مطابق شیوه نامه اجرایی جدید صندوق رفاه دانشجویی به شماره 10053/1/130 مورخ 1397/07/04درصورت وجود موارد ذیل درخواست وام تایید نمی شود، لذا خواهشمند است شرایط ذیل را بررسی کرده، سپس درخواست وام خود را ثبت نمایید :

-مشروط و یا به هر دلیل انصراف یا اخراج از تحصیل شده باشید.

-خارج از سنوات تحصیلی مجاز باشید.(کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد: بعد از چهار ترم ، کارشناسی پیوسته : بعد از هشت ترم)

-دانشجو سقف ترم های تحصیلی دریافت وام را رد کرده باشد.(کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد حداکثر چهار ترم ،کارشناسی پیوسته حداکثر هشت ترم می توانند وام دریافت کنند)

-دانشجو  و ضامنی که دارای هرگونه بدهی معوق یا چک برگشتی به صندوق رفاه ( از وام های قبلی) و یا سیستم بانکی در هر مرحله از دریافت تسهیلات باشد.

2- فرم های مربوط به درخواست وام را از اینجا دانلود کرده و یا از انتشارات دانشگاه تهیه فرمایید. مشخصات فردی توسط دانشجو  و مشخصات تحصیلی  و شرایط آموزشی توسط واحد آموزش دانشگاه تکمیل و تایید می گردد.

3- فرم های تکمیل شده در مرحله 2 را به همراه کپی مدارک فردی(کپی های شناسنامه ، کارت ملی و کارت دانشجویی دانشجو) به اداره رفاه دانشگاه (واحد مالی) تحویل نمایید. در صورتیکه مدارک خارج از مهلت تعیین شده به دانشگاه تحویل داده شود، درخواست وام دانشجو تایید نمی شود.

4- بعد از اتمام مهلت ثبت اینترنتی درخواست وام، فرآیند بررسی و تایید دانشجویان متقاضی وام توسط دانشگاه صورت گرفته و لیست نهایی به اداره صندوق رفاه ارسال می گردد.

5- اداره صندوق رفاه لیست نهایی تایید شده دانشجویان متقاضی وام را به"بانک قرض الحسنه مهر ایران"ارسال نموده و نیز از طریق پیامک به دانشجو اطلاع می دهد تا به بانک مراجعه نموده و اقدامات لازم جهت تامین ضمانت توسط دانشجو صورت پذیرد.اقدامات لازم جهت تامین ضمانت در بانک فقط برای یک بار(اولین درخواست وام دانشجو) انجام می شود.

6- مبلغ وام برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی5.000.000 ریال و برای دانشجویان ارشد 11.500.000 ریال می باشد. ضمنا دانشجویان اتباع نمی توانند از وام استفاده کنند . مبلغ وام درخواستی در ترم جاری درصورت تایید، ترم بعد در پورتال هر دانشجو ثبت خواهد شد.

توجه : مهلت ثبت نام وام از تاریخ 97/08/01 الی 97/09/15 می باشد.

شماره داخلی کارکنان

شماره های تماس:14-33536913-077