جشن دانش‌آموختگی اردیبهشت ماه نود و شش

در تاریخ 96/02/20 جشن دانش‌آموختگی دانشجویان این مؤسسه دانشگاهی با حضور رئیس، کارکنان و اعضاء هیئت مؤسس و امناء، مسئولین سایر دستگاه‌‎های دولتی و والدین دانشجویان در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر برگزار شد.

پس از تلاوت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران رئیس مؤسسه، رئیس هیئت مؤسس و آقای دکتر نظامی مدیریت اسناد و کتابخانه ملی استان بوشهر ضمن خیر مقدم به مدعوین به ویژه دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداختند.

سپس مدیر دانشجویی و فرهنگی مؤسسه گزارش فعالیت‌های فرهنگی مؤسسه را به اطلاع حاضرین رساند و اشعاری در مدح امام زمان "عج" قرائت کردند.

در ادامه اجرای موسیقی سنتی و نقالی‌خوانی با هنرنمایی دانشجویان هنرمند و گروه هنری ققنوس اجراء شد و سپس با اهداء لوح تقدیر و تندیس ازدانش آموختگان تقدیر شد. در همین جلسه از دانشجویان برتر علمی با اهداء لوح تقدیر و کتاب تجلیل شد.

در پایان دانشجویان عکس یادگاری گرفتند.

جهت مشاهده تصاویر اینجا کلیک نمایید.

آی پی شما: 54.161.71.87

Design By: Amir Ghanbari Zadeh